dissabte, 5 de desembre del 2015

GRAN FESTA PER LA MARATÓ DE TV3

Ahir a la tarda vam celebrar la festa per recollir diners per la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la diabetis i l'obesitat. Ja des de bon matí vam començar amb els preparatius de la festa. Acompanyats dels nens i nenes de 5è, que són els nostres padrins, vam anar a fer l'assaig general per la festa de la tarda.


Al migdia, alguns mestres, i amb l'ajuda d'alumnes de cicle superior, van muntar la paradeta amb totes les coses per vendre, i van preparar-ho tot per la festa.


I per fi va arribar la tarda! Ens vam penjar els collarets amb els aliments que havíem pintat, i els nostres padrins ens van venir a buscar per anar cap al Pati del Cafè Nou.


Un cop allà, i davant de tots els familiars que ens van venir a veure, tots els alumnes d'educació infantil vam ballar la cançó del Club Super 3: "Superesmorza". I ho vam fer molt i molt bé!


I un cop acabats els balls de la resta de companys de l'escola, tots junts vam ballar la flashmob de La Marató. Primer ho vam fer sols, i la segona vegada amb tots els familiars. Va ser molt bonic!


Després de ballar, l'AMPA de l'escola es va encarregar d'oferir-nos una fantàstica xocolatada.


Les Tortugues vam gaudir molt d'aquest dia tan especial i, volem donar les gràcies a totes les famílies que vau participar, doncs sense vosaltres no hauria estat possible recaptar 1.119 €  (de moment) en benefici de la Marató. També volem agraïr a l'AMPA de la nostra escola la seva implicació i col.laboració en totes les festes i esdeveniments importants. I per últim, destacar les ganes i la il.lusió amb què tots els alumnes, mestres i personal de l'escola han preparat aquest gran dia!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada